Zacht van structuur

Kalfsvlees is mooi, zacht vlees. Het heeft een bepaalde frisheid, die je ook wel bij lamsvlees proeft. De smaak is nog niet zo vol als bij volwassen runderen of schapen, maar wel duidelijk aanwezig. En dat in combinatie met een heel malse structuur. 

Melk en vlees

Melk en vlees

Nederland is een grote producent van kalfsvlees. En dat heeft te maken met het feit dat we een echt zuivelland zijn. Om melk te blijven geven, moeten koeien regelmatig kalveren. Veel kalveren gaan vervolgens naar een kalvermesterij.

Feenstra Vlees koopt uitsluitend eerste klas kwaliteitskalfsvlees in. We zijn altijd op zoek naar kwaliteit voor een concurrerende prijs, omdat we weten dat onze klanten geen concessies doen aan kwaliteit. Het vlees komt in zo groot mogelijke delen in Drachten aan. Hier vindt de verdere bewerking plaats door eigen personeel die weet wat de klant wenst.

Brochette met kalfsvlees en gamba’s

Hoofdgerecht
Kalf
Gamba's
Onbekend
Groenten, Vis, Vlees
4 personen
Makkelijk
langer dan 60 minuten
Grill/Barbecue
Overig

Belgische kalfslever met gebakken appel

Hoofdgerecht
Kalf
Kerst
Vlees
4 personen
0-20 minuten
Gourmet/Fondue
Overig

Crostini met gebakken kalfslever, zoetzure sjalotjes en appelpareltjes

Lunch
Kalf
Onbekend
Brood/Sandwiches, Groenten, Vlees
4 personen
Gemiddeld
0-20 minuten
Bakken, Koken
Overig

Teerling, Keurslager

Heerestraat 59
9301AE Roden
050-5013330

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten