Niets is fijner dan een mooie zomerdag afsluiten met een barbecue! Zijn jullie samen of verwacht je een grote groep? Eten er kinderen mee? Of mensen met een uitgesproken smaakvoorkeur? Wij bieden voor ieder wat wils. Kies uit onze speciale barbecue-pakketten. Of stel zelf een pakket samen. En vul die aan met onze dagverse salades en sauzen. Samen maken we er een heerlijke zomer van.
€ 7,50 per persoon
€ 14,95 per persoon
Te bestellen vanaf 4 personen
€ 6,50 per persoon
€ 5,95 per persoon
€ 8,95 per persoon
Te bestellen vanaf 20 personen
€ 11,95 per persoon
Erg geschikt voor de Kamado!
150 gram per spies:
€ 14,95 per persoon
Maak uw barbecue helemaal compleet met onze aanvullende producten:
€ 7,95 per persoon
e bestellen vanaf 4 personen
BBQ Specialiteiten |
BBQ Groot Vlees |
BBQ worst | Picanha |
Varkensfilet (gemarineerd) | Flat iron steak |
Procureur | Ribroast (varken) |
Gemarineerd speklapje | Entrecote |
Shaslick | Lamsrack |
Spareribs (voorgegaard) | T-bone steak |
Hamburger | Côte de boeuf |
Biefstuk (gemarineerd) | |
Ribeye | |
Entrecote | |
Kipsaté | |
Kipfilet (gemarineerd) | |
Kip shaslick |
Sappige spareribs of een imposante côte de boeuf? Heerlijk, zo’n groot stuk vlees op de BBQ. Vraag ons naar een passend bereidingsadvies. Informeer naar de mogelijkheden in het geval van specifieke wensen
Salades |
||
Huzarensalade met garnituur | per persoon | € 5,00 |
Rundvleessalade met garnituur | per persoon | € 5,00 |
Op verzoek kunnen wij ook rauwkost, pasta of couscoussalade leveren. | ||
Sauzen |
||
BBQ saus | 250 gram | € 3,50 |
Knoflooksaus | 250 gram | € 3,50 |
Cocktailsaus | 250 gram | € 3,50 |
Shaslick | 250 gram | € 3,50 |
Satésaus | 250 gram | € 3,50 |
Overig |
||
Stokbrood | per stuk | € 2,50 |
Kruidenboter | per bakje | € 3,50 |
Wegwerp bord en bestek | per stuk | € 2,50 |
Huur gas BBQ (excl. gas) | per stuk | € 10,00 |
Gasfles | per stuk | € 15,00 |
Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. We hebben de volgende tips voor je:
Of je nu veel of weinig tijd hebt, je kunt altijd lekker eten rondom de barbecue. Ingeval van langzaam garen – beter bekend als slow cooking – sluit je de barbecue af met een deksel. En zorg je voor voldoende afstand tussen de kooltjes en het vlees. Deze methode is heel geschikt voor het garen van bijvoorbeeld een hele kip. Of een groot stuk rundvlees. Heb je niet zoveel tijd? Kies dan voor hamburgers, voorgegaarde kip, worstjes en biefstuk. Deze vleessoorten zijn namelijk supersnel gaar boven de hete kolen!